Hvordan Styrke Fundamentet Til Et Trehus

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Styrke Fundamentet Til Et Trehus
Hvordan Styrke Fundamentet Til Et Trehus

Video: Hvordan Styrke Fundamentet Til Et Trehus

Video: Hvordan Styrke Fundamentet Til Et Trehus
Video: Fageksperten forklarer: Indretning af børneværelset 4-12 år 2024, Mars
Anonim

Etter en stund begynner ethvert fundament å synke. Årsakene kan være endringer i jordens posisjon eller tilstand, og konstruksjonen av nye gjenstander nær stedet, og funksjonsfeil i den direkte konstruksjonen. Også, fundamentet kollapser på grunn av forfall, på grunn av avvik i været, som kraftig nedbør eller temperaturendringer.

Hvordan styrke fundamentet til et trehus
Hvordan styrke fundamentet til et trehus

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er en rekke aktiviteter for å styrke fundamentet. Der det har oppstått sediment, er det nødvendig å grave et hull med en skråning på 35-400 til underkanten av basen, deretter helles flytende betong under fundamentet. Det er nødvendig å helle mens betongen fortsetter å avta. Gjenta injeksjonen etter et par dager. Hvis det er nedsenking over hele området, bør du grave en grøft opp til 30 cm dyp ved siden av fundamentet og lage en treforskaling. Bruk en stansemaskin til å plassere metallpinner i veggene på den gamle basen og koble dem til armeringen. beregnet på det nye beltet. Hell denne armopoyas med betong fylt med fin grus eller pukk.

Steg 2

Med fullstendig eller delvis ødeleggelse av fundamentet begynner huset å vippe. I dette tilfellet er det nødvendig å bygge et nytt fundament. I begynnelsen må bygningen losses. Møbler tas ut, gulv og dører fjernes. Deretter blir hull stanset hver 2. meter, og I-bjelker eller kanaler føres gjennom dem. Hydrauliske jekker må installeres under bjelkene for å løfte bygningen på støtten. De nedre felgene skiftes også om nødvendig. Et vanntettingsmateriale (takpapp) må legges mellom kronene og betongen.

Trinn 3

I stedet for et monolitisk fundament kan det monteres skruepeler, de er billigere enn en monolit og varer mye lenger. Byggets masse, dybden til frysing av jorden og dens type er med på å bestemme antall og type peler. Teknologi: huset blir hevet og det gamle fundamentet demontert, så blir pelene skrudd inn med en spesiell spak til en dybde under jordens frysenivå. Vannnivået hjelper til med å kontrollere høyden på pelene. Etter innretting er pelene forbundet med en metallkanal (tykkelsen avhenger av forventet belastning). Den siste fasen er å installere bygningen på støttene.

Trinn 4

En god måte å gjøre fundamentet mer holdbart og øke levetiden er vanntetting. For å gjøre dette, bør du ordne en liten grøft utenfor omkretsen av bygningen, fjerne jorda fra veggene og dekke med varm bitumen. Isoporplater limes til bitumen. Denne prosedyren gir fundamentet frostmotstand og beskytter det ytterligere mot fuktighet.

Anbefalt: