Infrarød Badstue For Hjemmet: Hva Du Bør Vurdere Når Du Velger

Innholdsfortegnelse:

Infrarød Badstue For Hjemmet: Hva Du Bør Vurdere Når Du Velger
Infrarød Badstue For Hjemmet: Hva Du Bør Vurdere Når Du Velger

Video: Infrarød Badstue For Hjemmet: Hva Du Bør Vurdere Når Du Velger

Video: Infrarød Badstue For Hjemmet: Hva Du Bør Vurdere Når Du Velger
Video: Какого числа родился человек такая у него вся жизнь 2024, Mars
Anonim

For ikke så lenge siden ble det antatt at det å ha din egen badstue i hjemmet ditt er mange vellykkede forretningsmenn og er et spørsmål om prestisje. I dag kan de fleste eiere av sommerhus og landsteder ikke forestille seg hjemmene sine uten badstue. For det moderne livet er infrarøde badstuer mest tilpasset, som med sine små dimensjoner og lave energiforbruk gir optimal helsehjelp for mennesker i alle aldre.

Infrarød badstue for hjemmet: hva du bør vurdere når du velger
Infrarød badstue for hjemmet: hva du bør vurdere når du velger

Badstørrelse

Størrelsen på den valgte badstuen avhenger av området i rommet den skal ligge i. Størrelsen på enkle badstuer er egnet for installasjon på bad og på loggier av hus. Det er nok plass til dem med en størrelse på 120x110 cm.

Hus med stort bad har plass til spesialtilpassede badstuer, dobbelt- og tremannsstuer, samt kombinerte badstuer (kombinerte infrarøde og finske badstuer i ett rom).

Når du velger badstue etter størrelse, i tillegg til å ta hensyn til installasjonsområdet, er det viktig å legge igjen en teknologisk margin - ca 5 cm på hver side.

De, hvis små leiligheter ikke har plass til en stasjonær infrarød badstue, bør ta hensyn til de kompakte infrarøde badstuene Mini.

Ferdig materiale

Valget av materiale for badstuens utvendige og innvendige dekorasjon avhenger av smakens preferanser og økonomiske muligheter. Dermed er prisen på en infrarød badstue laget av kanadisk rød sedertre høyere enn kostnaden for badstuer laget av Ussuriysk og Altai sedertre, lind eller or. Valget av etterbehandlingsmateriale påvirker ikke spesielt effektiviteten av infrarød stråling. Imidlertid er lukten og noen nyttige egenskaper av materialet viktig. For eksempel frigjør kanadisk sedertre sammen med en uforglemmelig aroma phytoncider, noe som gir en sterk antiseptisk effekt. Ald, som har helbredende egenskaper, er også anerkjent som det kongelige treet.

For kommersiell bruk og kontorbruk anbefaler eksperter å velge hytter laget av rød sedertre på grunn av dets antiseptiske egenskaper, og til hjemmebruk - badstuer laget av or, lind, Ussuri eller Altai sedertre. Dessuten har disse rasene høy evne til å gi en person sin biologiske energi. Etter å ha besøkt en slik badstue, vil du føle en bølge av energi.

Et besøk til den infrarøde badstuen har en generell styrkeeffekt på kroppen, takket være at kroppen får ekstra styrke for å bekjempe de fleste av de forskjellige plagene.

Infrarød emittertype

Moderne produsenter bruker som regel rørformede radiatorer i infrarøde badstuer, som er festet i speilreflektorer av metall. Disse emitterne er laget av billig sørkoreansk keramikk. Noen russiske produsenter av badstuer bruker dyrere Yuborg-radiatorer, uten visse ulemper.

I infrarøde badstuer fra europeiske produsenter brukes hovedsakelig rørformede radiatorer. Deres vanlige ulempe er ujevn oppvarming av forskjellige deler av kroppen, noe som skaper et såkalt trekk, som forårsaker ubehagelige opplevelser når du er i badstuen.

Det er mulig å oppnå ensartethet i nye generasjons hytter med filmovner. Dette oppnås ved å installere filmer med ledende samleskinner mellom veggene.

Anbefalt: