Hvordan Holde Luften Ren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Holde Luften Ren
Hvordan Holde Luften Ren

Video: Hvordan Holde Luften Ren

Video: Hvordan Holde Luften Ren
Video: Hvordan holder vi lufta ren i smørebilen? 2024, Mars
Anonim

Sannsynligvis vet alle at ren luft er nøkkelen til helse. Den skitne luften som folk kontinuerlig puster, svekker immunforsvaret, provoserer luftveissykdommer, astma, allergier, irritabilitet og rask utmattelse.

Hvordan holde luften ren
Hvordan holde luften ren

Bruksanvisning

Trinn 1

For å holde luften konstant ren, ventiler du rommene regelmessig. Dette bør gjøres spesielt der det er mange elektriske kabler, store husholdningsapparater, gamle apparater, møbler med plastkofferter og kunstige lærelementer, og der det er tette tak. For produksjon av strekklover brukes polyvinylklorid, som til slutt blir en kilde til ftalater. Flere år senere frigjør materialet organiske klorforbindelser i miljøet. Det er disse stoffene som forårsaker hormonforstyrrelser hos mennesker.

Steg 2

Ofte er det nødvendig å lufte de rommene der det er nye polstrede møbler eller skapmøbler. Materialene det er laget av kan utstråle formaldehyd. Dette aldehydet tilhører gruppen av kreftfremkallende stoffer. Det forårsaker vanligvis irritasjon i øyne, nese, hals, tretthet, tungpustethet og hoste, og alvorlige allergiske reaksjoner. Når du kjøper møbler, må du sjekke sertifikatet. Det indikerer om møblene inneholder formaldehyd.

Trinn 3

For å holde luften ren, kjøp tepper med lite VOC. Når du har kjøpt et nytt teppe, trenger du ikke legge det med en gang. Sørg for å ha den utendørs i et par dager for å forvitre den. Materialet inneholder vanligvis farlige stoffer som hydrokarboner, aldehyder, alkoholer, ketoner, terpenoider, etc. Hvis du ikke klarer å ventilere produktet, må du holde vinduene i rommet åpne i omtrent 3 dager.

Trinn 4

Hvis det utføres reparasjoner, må du bare kjøpe miljøvennlige materialer. Se etter vannbaserte malinger, lim og lim. De er fri for VOC, formaldehyd, aceton og metyletylketon.

Anbefalt: