Hvordan Bli Kvitt Kroppslus

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli Kvitt Kroppslus
Hvordan Bli Kvitt Kroppslus

Video: Hvordan Bli Kvitt Kroppslus

Video: Hvordan Bli Kvitt Kroppslus
Video: Brunsnegler - hvordan bli kvitt dem? 2024, Mars
Anonim

De forårsakende midlene til hodelus kan være en av tre typer lus: hode-, kjønns- og kroppslus. Det antas at denne sykdommen forekommer hos mennesker med lav inntekt. Dette er imidlertid ikke tilfelle, ikke en eneste person kan være forsikret mot denne sykdommen, siden lus er ganske fruktbar, og det er ganske enkelt å bli smittet med dem. Bli kvitt parasitter på kort tid takket være enkle folkemetoder.

Hvordan bli kvitt kroppslus
Hvordan bli kvitt kroppslus

Nødvendig

  • - 20% såpe-parafin emulsjon,
  • - jern.

Bruksanvisning

Trinn 1

Kroppslus lever i foldene av menneskelige klær; de bruker minimum tid på kroppen for å tjene penger. Kroppslus er mer krevende enn hodelus og foretrekker uhygieniske forhold. Disse insektene liker ikke silke og glatte stoffer; det er mye mer behagelig og koselig for dem å gjemme seg i bomullsklær.

Steg 2

Regelmessig vask av klær med pulver vil ikke gi de ønskede resultatene, du må prøve. Ved de første tegnene på kroppslus, må du vaske grundig med vaskesåpe i en varm dusj og desinfisere yttertøy, undertøy og sengetøy, rommet. For dette vil en 20% såpe-parafin-emulsjon gå. For desinfeksjon av lin trenger du 2,5 liter emulsjon, for sengetøy - 4,5 liter. Legg tøyet i bløt i 20-30 minutter.

Trinn 3

Du kan dampe eller koke alt tøyet, og deretter henge klærne i et ventilert område i direkte sollys (balkong) og la stå i en uke.

Trinn 4

Etter en uke kan du stryke alle foldene med et varmt strykejern. Ved å gjøre dette vil du forhindre eksistensen av parasitter - lus.

Trinn 5

Den mest effektive måten å kvitte seg med kroppslus er å desinfisere lin og klær i et damp-formalinkammer.

Anbefalt: