Hva Kan Man Så I April I Sengene

Hva Kan Man Så I April I Sengene
Hva Kan Man Så I April I Sengene

Video: Hva Kan Man Så I April I Sengene

Video: Hva Kan Man Så I April I Sengene
Video: Alle mot En 2024, Mars
Anonim

I april glemmer gartnere fred, fordi det er så mye å gjøre, ikke en eneste dag bør gå glipp av. Det er nødvendig å forberede jorden, lage senger, så salater, reddiker, så vel som mange frø av vegetabilske, medisinske og flerårige avlinger.

Hva kan man så i april i sengene
Hva kan man så i april i sengene

Så snart jorden "modnes" og sengene er klare til å utføre hagearbeid, uten å nøle, begynner de å så kaldt resistente avlinger.

(nigella) på sevok og årlig kålrot, flerårig løk (), - frøene til disse grønnsakene spirer i lang tid, og det er veldig viktig å så dem når det er nok vårfuktighet i jorden.

Av medisinske og krydret urter sås andre i april. For slike frø er svingninger i april i natt og dagstemperatur bare gunstig.

Elskere av sjeldne avlinger kan trygt så.

På dette tidspunktet sås kålrot og reddik til sommerbordet.

I april begynner dyrking av grønne avlinger i flere trinn. Disse er: og andre. Og så også

Plantedybden til frøene avhenger av størrelsen. Jo mindre de er, desto lavere sådybde og omvendt. Så for persille, gulrøtter, karvefrø, sorrel, er sådybden fra 1 til 2 cm. Apotek kamille er sådd på overflaten og dekket litt med små raker. Salaten kan ikke såes dypt på grunn av frøenes biologiske natur. De drysses lett på 1-1, 5 cm.

Råd. Tidlig såing er en risikabel virksomhet, så litt etter litt blir sådd i jorda. Det er bedre å dekke avlinger med en film, som må fjernes etter spiring. For småfrøavlinger er det viktig at overflaten på sengene har en jevn overflate, og jorda inneholder ikke store klumper, men ikke for sprayet.

Anbefalt: