Hvordan Håndtere Matmøll

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Håndtere Matmøll
Hvordan Håndtere Matmøll

Video: Hvordan Håndtere Matmøll

Video: Hvordan Håndtere Matmøll
Video: Hvordan håndtere plagsomme tanker? 2024, Mars
Anonim

Møll er et alvorlig skadedyr som kan ødelegge hjemmelager med korn, korn, tørket frukt, søtsaker på kort tid. Den spiselige møllen ble importert fra Vest-Asia, takket være aktiv handel med delstatene i denne regionen. Det er ikke så lett å rengjøre huset for dette skadedyret. Hvite ormer - møllarver ødelegger og ødelegger produkter.

Hvordan håndtere matmøll
Hvordan håndtere matmøll

Det er nødvendig

  • - eddik
  • - glasskrukker eller beholdere med lokk
  • - hvitløk
  • - fint tett mesh
  • - såpeløsning

Bruksanvisning

Trinn 1

Du må nøye se på produktene du har kjøpt i butikken, og deretter helle frokostblandingen i de tilberedte glassene. Beholderne skal skylles på forhånd, tørkes, smøres halsen med vegetabilsk olje og sørg for at lokkene er tett lukket. Det er best å holde krukker med bulkprodukter i åpne hyller slik at lys kommer inn.

Steg 2

Det er nødvendig å nådeløst kvitte seg med hjemmeartikler når et skadedyr blir funnet. Dette er den eneste effektive måten å bli kvitt irriterende møll. Kjøkkenskap hvor forsyninger ble lagret, bør vaskes med såpevann og behandles med eddik. Kornblandingen bør observeres i to uker, slik at møllarver ikke vises.

Trinn 3

Hvitløk hjelper godt mot møll. Den skal plasseres direkte i bulkcontainere eller på hyller i skap. Matmøll tåler ikke lukten av hvitløk, så all mat vil være trygg.

Trinn 4

Insekter av matmøller kommer inn i boligen gjennom ventilasjonshull fra nærliggende leiligheter. Det er nødvendig å tette disse hullene med et tett fint nett, slik at møllen ikke trenger inn.

Anbefalt: