Hvordan Velge En Innendørs Antenne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Innendørs Antenne
Hvordan Velge En Innendørs Antenne

Video: Hvordan Velge En Innendørs Antenne

Video: Hvordan Velge En Innendørs Antenne
Video: Антенна своими руками за 3 минуты - How to make Antenna DVB T2 - цифровая антенна своими руками 2024, Mars
Anonim

Fremgang innen kommunikasjonsteknologi har ført til at kabel-TV er allestedsnærværende. Som et resultat forsvant behovet for utstrakt bruk av innendørsantenner av seg selv. Imidlertid er det spesielle tilfeller når du fremdeles ikke kan gjøre det uten det. Og hvis det ikke er noen problemer med installasjonen, kan valget av en innendørs antenne bli forsinket.

Hvordan velge en innendørs antenne
Hvordan velge en innendørs antenne

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem deg for behovet for å kjøpe en innendørs antenne. For å gjøre dette kan du ta det fra venner, sjekke kompatibiliteten med TV-en og deretter ta en kjøpsbeslutning. Faktum er at innendørsantenner fungerer bra hvis de gir siktlinje. Denne gruppen inkluderer leiligheter i de øverste etasjene, landsteder i nærheten av kjøpesenteret (avstanden bør ikke være mer enn 2 km).

Steg 2

Se om TV-en din har en innebygd innendørs antenne. Når det oppdages, er det nok å plukke opp en teleskopisk stift, som sikrer mottak av høy kvalitet av de nødvendige kanalene.

Trinn 3

Når du velger en uavhengig innendørs antenne, må du lese de tekniske egenskapene nøye. De blir best utforsket med et eksempel. Modell: ATN - 7.3. De to første bokstavene (AT) indikerer at antennen er TV. Den tredje bokstaven (H) indikerer om den kan bygges om. N- ikke-innstillbar. Hvis det i stedet for det er bokstaven P, blir den rekonstruert. Tallene (7.3) er typen og modifikasjonen av modellen. I dette tilfellet er antennen av den 7. typen og den tredje modifikasjonen.

Trinn 4

Gi preferanse til modellene som er nødvendige for å fange de ønskede bølgene (meter og desimeter). Fortell butikkonsulenten din om dette, så hjelper han deg med å finne riktig antenne.

Anbefalt: