Hvordan åpne En Innerdør

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Innerdør
Hvordan åpne En Innerdør

Video: Hvordan åpne En Innerdør

Video: Hvordan åpne En Innerdør
Video: Hvordan montere innerdør 2024, Mars
Anonim

De fleste familier står overfor en så komisk, men ubehagelig situasjon når dørlåsen sitter fast i det mest unødvendige øyeblikket. I dette tilfellet begynner som regel panikk eller, enda verre, å "slå ut" døren. Det er ganske enkelt å beseire det ødelagte slottet ved hjelp av improviserte midler uten å skade det. Hvis du neste gang du befinner deg i en lignende situasjon, kan du bruke en av de foreslåtte metodene.

Hvordan åpne en innerdør
Hvordan åpne en innerdør

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste metoden er et bankkort. Hvis vi har å gjøre med den enkleste tungelåsen, trenger du bare å skyve et kort eller en hvilken som helst annen solid flat gjenstand langs låsen, og skyve tungen din til side. Når den blir utsatt for den, vil mekanismen få liv og ved å vri på håndtaket kan du åpne døren.

Steg 2

Låsemekanismen åpnes litt annerledes. Hvis låsen ikke reagerer når du snur spinneren, og du fremdeles ikke kan åpne døren, skru av boltene på håndtaket og fjern den. Hvis en skrutrekker og annet verktøy er igjen på den andre siden av døren, kan du bruke en teskje, nevnt kort eller i ekstreme tilfeller en negl. Etter demontering, føl med en blyant eller noe lignende i midten for en liten støt. Dette er låsemekanismen. Trykk den ned og vri på dørhåndtaket samtidig.

Trinn 3

Prøv å bruke innbruddsmetoden hvis du har å gjøre med en ganske enkel lås. En neglefil, strikkepinne og andre lignende gjenstander er egnet for dette. Siden du mest sannsynlig ikke har ferdigheter på dette området, er din oppgave å bare finne de bevegelige delene av slottet og prøve å løfte dem. Hvis alt går bra, vil du høre et seirende klikk.

Trinn 4

Innvendige dører med nøkkel, vanligvis til et soverom eller arbeidsrom, kan også åpnes. Hvis døren smalt, og nøkkelen ble liggende i den, setter du avisen på og begynner å slå nøkkelen ut av døren med små støt. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å skyve det direkte ut av låsen med en skrutrekker eller håndtak. Når nøkkelen har falt ut, trekker du den på avisen inn i rommet og åpner den fra innsiden.

Trinn 5

Hvis det ikke er noen alternativer, og veien ut er bare et direkte angrep på døren, bør du ikke bryte hele døren helt. Prøv å demontere låsen. I det minste kan den returneres til sin plass eller kjøpes en ny. Men i alle fall er det billigere enn å kjøpe hele døren.

Anbefalt: