Hvordan Fikse En Kontorstol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fikse En Kontorstol
Hvordan Fikse En Kontorstol

Video: Hvordan Fikse En Kontorstol

Video: Hvordan Fikse En Kontorstol
Video: Hvordan skifter man betræk på en HÅG kontorstol? 2024, Mars
Anonim

De fleste havarier på kontorstoler skyldes overbelastning under bruk eller slitasje av plastdeler over lang levetid. Hvis stolen er billig, er sannsynligvis delene av dårlig kvalitet og vil ikke vare lenge uten reparasjon. Når det har oppstått en sammenbrudd, må du ikke skynde deg å kjøpe nye møbler - det er lett å erstatte de utslitte delene med nye, og du kan gjøre det selv.

Hvordan fikse en kontorstol
Hvordan fikse en kontorstol

Det er nødvendig

  • - Phillips skrujern;
  • - flat skrutrekker;
  • - en hammer;
  • - hetter for montering av hjul;
  • - hvis utskifting er nødvendig - tverrstykke og gassløfter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Demonter stolen. Fjern først setet: snu stolen opp ned, skru ut de fire skruene som holder setet med en skrutrekker og skill den fra piasteren. Piastra kobler sammen setet til stolen og gassheisen, den er designet for å justere stolens høyde. Trykk lett på piasteren med en hammer, slå den av gassheisen.

Steg 2

Fjern tverrstykket som hjulene er festet til fra gassløfteren, og fjern hjulene fra setene. For å fjerne korset, plasser det mellom to bord og slå forsiktig ut gassheisen med en tung hammer. Hvis du ikke planlegger å bytte tverrstykket, må du gå forsiktig for ikke å skade det med en hammer. Finn en ring med fem fremspring i midten av korset som fester plasthylsen, bruk en flat skrutrekker for å plukke opp og bøye kanten av hylsteret, skyv hylsteret og fjern kanten fra fremspringet. Utfør denne prosedyren for alle fem husene.

Trinn 3

Fjern pluggene fra stålhuset. Sett inn nye i tverrlegemet. Skyv hvert av de fem dekslene tilbake på tverrarmene og fest dem til tappene på holderingen. Installer hjul i nye hetter.

Trinn 4

Monter stolryggen, installer en ny piastre og gassheis, alle trinn utføres i omvendt rekkefølge.

Anbefalt: