Hvordan Endre Formålet Med En Tomt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Formålet Med En Tomt
Hvordan Endre Formålet Med En Tomt

Video: Hvordan Endre Formålet Med En Tomt

Video: Hvordan Endre Formålet Med En Tomt
Video: 🤩Секрет пузатых буханок: как избежать опадания хлеба😨 после посадки в духовку? 2024, Mars
Anonim

Når vi kjøper en tomt, tenker vi sjelden på formålet. Imidlertid er alle tomter forskjellige i type formål, som igjen er delt inn i flere kategorier. Hver eier har rett til å endre typen bruk av nettstedet sitt.

Hvordan endre formålet med en tomt
Hvordan endre formålet med en tomt

Det er nødvendig

  • - identifikasjon;
  • - matrikkelplan for stedet;
  • - applikasjon;
  • - mottak av betaling av statsavgift;
  • - dokumenter for tomten.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du er eier og ønsker å endre formålet med tomten din, kan du kontakte din lokale myndighet med en uttalelse der du søker om endring i typen arealbruk og forklare årsakene. Sørg for å legge ved kontrakten for erverv av tomten, matrikkelplanen og dokumentene på tittelen til søknaden. Vær forberedt på at lokale myndigheter kan kreve tilleggsdokumenter, for eksempel et byggeprosjekt, for å fastslå behovet for å endre formålet med landet.

Steg 2

Etter at du har sendt inn søknaden, bør du motta et dokument som angir hvilke spesialister fra offentlige etater du trenger å omgå for å bli enige om alle nødvendige endringer. Listen over institusjoner vil bli utarbeidet basert på ønsket type endring.

Trinn 3

Etter å ha blitt enige om endringene, send dokumentene til distriktskomiteen, som behandler spørsmål om landressurser. Det vil skje utarbeidelse av en ny skjøte om eierskap til land med et endret formål.

Trinn 4

Vent til lokale myndigheter sender et dekret om å endre formålet med tomten og tillatelse til å endre registreringsdokumentene. Etter det vil nye data på tomten bli ført inn i det statlige eierregisteret.

Trinn 5

For å fullføre papirene, ta den nye skjøtet til det regionale eiendomssenteret og motta et nytt eierbevis der.

Anbefalt: