Hvordan Fjerne Flekker Fra Polstrede Møbler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Flekker Fra Polstrede Møbler
Hvordan Fjerne Flekker Fra Polstrede Møbler

Video: Hvordan Fjerne Flekker Fra Polstrede Møbler

Video: Hvordan Fjerne Flekker Fra Polstrede Møbler
Video: Slik unngår du flekker på gulv og møbler med tildekking 2024, Mars
Anonim

Hvis du på slutten av en bekymringsløs og morsom feiring finner flekker på sofaen eller stolene, må du umiddelbart fjerne dem. Ikke utsett det - jo raskere, jo lettere er det å rydde opp i alt. I utgangspunktet forblir spor og flekker fra majones, ketchup, vin, te, kaffe på møblene etter ferien.

Hvordan fjerne flekker fra polstrede møbler
Hvordan fjerne flekker fra polstrede møbler

Det er nødvendig

  • - salt
  • - is
  • - eddik
  • - ammoniakk
  • - såpe
  • - en støvsuger
  • - servietter
  • - hårføner

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis flekken er fra rødvin, må du strø med salt umiddelbart, og når den tørker, samler du den med en støvsuger. Hvis vinen er hvit, må du tørke flekken med et stykke is.

Steg 2

Hvis ulydige barn har etterlatt en juice flekk, må du bruke en løsning av eddik med ammoniakk. Fukt en fille med denne løsningen og gni flekken kraftig.

Trinn 3

Rengjør sølte kaffeflekker med vanlig såpe. Gni flekken med såpe, fukt en klut med vann og tørk av igjen. I tillegg kan du rense kaffeflekker med ammoniakk blandet med vann.

Trinn 4

Rengjør ølflekker i to trinn. Først behandler du alt med såpe, skyller og tørker. Deretter må du behandle flekken med en eddikoppløsning og vente i 3 minutter. Tørk deretter polstringen godt av en serviett dyppet i varmt vann.

Trinn 5

Tørk av syltetøyflekkene kraftig med et serviett fuktet med en løsning av vann, såpe og eddik. Dryss fettete flekker av majones eller ketchup med salt, vent til saltet har absorbert fettet, og støvsug opp. Hvis dette ikke hjelper, behandle flekken med bensin, og hvis polstrede møbler med lur, tørk den med en hårføner.

Trinn 6

Hvis flekkene kommer fra varm voks, må du ikke skynde deg, la voksen stivne. Den avkjølte voks må skrapes av og samles med en støvsuger. Deretter dekker du flekken som er igjen med papir og stryker forsiktig.

Anbefalt: