Hvordan Rengjøre Flekker På Saueskinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Rengjøre Flekker På Saueskinn
Hvordan Rengjøre Flekker På Saueskinn

Video: Hvordan Rengjøre Flekker På Saueskinn

Video: Hvordan Rengjøre Flekker På Saueskinn
Video: Hvordan fjerne flekker fra ull 2024, Mars
Anonim

På slutten av vinteren er det vanlig å oppbevare saueskinnpelsen. Men før det, må det rengjøres for flekker og gateskitt. Du kan takle dette problemet selv eller kontakte en renseri.

Hvordan rengjøre flekker på fåreskinnsfrakk
Hvordan rengjøre flekker på fåreskinnsfrakk

Det er nødvendig

Sjampo, ammoniakk, glyserin, boraks, potetstivelse, raffinert bensin, spesialrengjøringsmiddel, gummibørste, viskelær

Bruksanvisning

Trinn 1

Hell varmt vann i en separat beholder, tilsett sjampo eller flytende såpe. Spre saueskinnpelsen på bordet og rengjør grundig med en skumsvamp dyppet i såpevann. Tørk deretter av det garvede skinnet med en fuktig klut. Heng klær på kleshengere og tørk vekk fra radiatorer. Bare mindre forurensninger kan rengjøres på denne måten.

Steg 2

I en liter vann, rør 40 ml ammoniakk og glyserin, 10 g boraks. Legg en mikrofiberduk i bløt i den resulterende løsningen og behandle de forurensede klærne. Vask saueskinnpelsen med en fuktig skumsvamp og tørk med et bomullshåndkle. Tørk produktet ved romtemperatur.

Trinn 3

Bruk potetstivelse eller babypulver. Disse stoffene har en porøs struktur, derfor absorberer de urenheter. Legg klær på en flat overflate og dryss med tørkemiddel jevnt. Ta deretter en børste og rengjør saueskinnpelsen grundig. Fjern pulver med bilstøvsuger.

Trinn 4

Kjøp raffinert bensin fra en jernvarehandel eller jernvarehandel. Bland løsningsmidlet med potetstivelsen for å lage en velling. Påfør blandingen på det fargede området og la stå i flere timer. Når bensinen er helt borte, børst av stivelsen med en børste.

Trinn 5

Bruk spesielle rengjøringsmidler for garvet skinn. Kjøp bare disse stoffene i skinn- og pelsbutikker for å unngå å kjøpe varer av lav kvalitet. De skummende vaskemidlene i produktet renser effektivt garvet skinn. Etter rengjøring, spray produktet med en vannavvisende spray.

Trinn 6

Rengjør saueskinnpelsen med en nubuck og semsket gummibørste. Med den kan du fjerne flekker av forskjellige opprinnelser. Hvis du trenger å rengjøre klærne med en gang, og du ikke har en spesiell børste for hånden, kan du bruke en viskelær.

Anbefalt: