Hvordan Bruke Progress Vaskemiddel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bruke Progress Vaskemiddel
Hvordan Bruke Progress Vaskemiddel

Video: Hvordan Bruke Progress Vaskemiddel

Video: Hvordan Bruke Progress Vaskemiddel
Video: Hvordan bruke maskinrens - Bosch oppvaskmaskin 2024, Mars
Anonim

Moderne vaskemidler gjør livet lettere for husmødre. Uten dem ville det ta mye mer tid å rengjøre en leilighet, offentlige og industrielle lokaler. Og dette er rett og slett uakseptabelt i dagens tempo i livet.

Dra nytte av å bruke universelle vaskemidler
Dra nytte av å bruke universelle vaskemidler

Bruksanvisning

Trinn 1

Besteforeldre brukte mye tid og energi på rengjøring. Folkoppskrifter ble brukt til rengjøring av visse overflater, til vask, rengjøring og vask. Nå er butikkhyllene bokstavelig talt full av forskjellige vaskemidler, geler, pulver, slipemidler. Du kan hente et produkt til alle anledninger. For å få mest mulig ut av applikasjonen, må du lese instruksjonene og følge dem nøye. De fleste husmødre foretrekker universelle midler fordi de er praktiske og økonomiske å bruke. Vaskemiddel "Progress" tilhører bare denne varekategorien.

Steg 2

Verktøyet brukes til å rengjøre fliser, vegger, gulv, VVS, servise. Det mister ikke effektiviteten selv i kaldt vann. Selges i beholdere fra 500 ml til 5 liter, så "Progress" kan brukes både til rengjøring av huset og til rengjøring av industrilokaler. Progress-varemerket inkluderer flere produktlinjer. "Progress Lux" er et produkt beregnet for rengjøring av gulv, servise, fliser, rørleggerarbeid. "Progress M" er egnet for maskin- og manuell rengjøring, er skumfattig, brukes i produksjon og hjemme. "Progress MT" er designet for effektivt å fjerne fett fra forskjellige overflater, inkludert å bekjempe oljeflekker på klær. "Progress M-30 konsentrat" er et produkt med sterk vaskemiddeleffekt. Konsentratet brukes økonomisk til rengjøring av medisinske og sosiale områder, til rengjøring av industri- og fabrikklokaler.

Trinn 3

For å vaske gulv og vegger, må du fortynne en spiseskje av produktet i fem liter vann, og for å vaske opp, drypper du litt på en svamp og skyller oppvasken med varmt vann. Hvis smusset er veldig tungt, bruk produktet og vent i fem minutter, og skyll det med vann. For å bevare huden på hendene, anbefales det å bruke gummihansker, samt å ta forholdsregler og unngå kontakt med slimhinnene. Hvis stoffet ved et uhell svelges, er det et presserende behov for å oppsøke lege.

Anbefalt: