Hvordan Lime Over Møbler Med Folie

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lime Over Møbler Med Folie
Hvordan Lime Over Møbler Med Folie

Video: Hvordan Lime Over Møbler Med Folie

Video: Hvordan Lime Over Møbler Med Folie
Video: Sådan monterer du folie på dine køkkenlåger! 2024, Mars
Anonim

Du kan oppdatere gamle møbler ved å lime dem med folie. Dette er et budsjettalternativ for en rask interiørendring. Selvklebende er vanntett, så det er egnet for bruk i rom med høy luftfuktighet. Du kan velge en film med en passende farge eller etterligne en rekke teksturer: tre-lignende eller skinn-lignende, med mønstre, matt eller blank, farget, gjennomsiktig. Hovedbetingelsen er at overflaten som skal limes må være glatt.

Hvordan lime over møbler med folie
Hvordan lime over møbler med folie

Det er nødvendig

  • - teip;
  • - rulett;
  • - blyant og saks;
  • - mykt stoff;
  • - blomsterspray.

Bruksanvisning

Trinn 1

Rengjør overflaten på møblene for en rekke smuss. Tørk av den med en klut eller en hard svamp fuktet i et passende vaskemiddel.

Steg 2

Skru av håndtakene fra dørene hvis de faller på stedet der filmen vil feste seg.

Trinn 3

Undersøk overflaten fra forskjellige vinkler. Kvaliteten på liming vil avhenge av omsorgen din. Det skal ikke være ruhet, ujevnheter, chips. Hvis du finner ujevnheter, fyll den med kitt og puss den med sandpapir. Belegg treflater uten lakk med akrylgrunning.

Trinn 4

Ta målinger fra de forberedte møbeloverflatene ved hjelp av et målebånd. Gå til butikken for en film. Vær oppmerksom på at selvklebende ruller kommer i forskjellige bredder. Velg riktig alternativ slik at du ikke trenger å spleise filmen unødvendig.

Trinn 5

Plasser de angitte målene på sømmen på klebebåndet. For enkel bruk er det allerede brukt centimetermerker der. Tegn detaljene med en blyant. Du kan kutte elementene med en saks eller en malingskniv langs linjalen.

Trinn 6

Fyll en blomstersprayflaske med kaldt vann fra springen. Spray på møbelet du skal begynne å lime på. Det selvklebende teipet vil gli på våte overflater. Dette vil gi deg tid til å glatte det ut slik at det ikke blir rynker eller bobler. Hvis det fremdeles dannes en boble på den limte delen, må du stikke den gjennom med en nål og straks stryke den med en fille.

Trinn 7

Skrell av filmen fra papiret ca. 10 cm fra den ene enden. Påfør limoverflaten på møblene. Ta en tørr, myk klut i den ene hånden, og hold rullen med den andre hånden og glatt selvklebende med et fiskebeinsmønster fra midten til kantene. Trekk rullen ned og skyv luft- og vanndråper under filmen. Hvis det er brett, trekker du forsiktig i nærmeste kant og glatter overflaten etter å ha skrellet av.

Trinn 8

Lim på denne måten alle de utklippte delene av filmen på møblene. I løpet av operasjonen, vask de forurensede møblene med en myk klut og vaskemiddel. Ikke bruk noe som kan skrape overflaten dekket av filmen.

Anbefalt: