Hvordan Få En Tomt For En Funksjonshemmet Person

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Tomt For En Funksjonshemmet Person
Hvordan Få En Tomt For En Funksjonshemmet Person

Video: Hvordan Få En Tomt For En Funksjonshemmet Person

Video: Hvordan Få En Tomt For En Funksjonshemmet Person
Video: ИЩЕМ ХЕЙТЕРОВ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! РОБЛОКС ИЩЕТ ХЕЙТЕРОВ! 2024, Mars
Anonim

I henhold til den føderale loven "om sosial beskyttelse av funksjonshemmede i Russland", blir tomter for funksjonshemmede gitt uten å by på under en salgs- og kjøpsavtale. Det er ingen andre fordeler (for eksempel ingen betaling for levering av tomter). Du kan få rett til å inngå en salgs- og kjøpsavtale ved å sende en søknad til det autoriserte organet.

Hvordan få en tomt for en funksjonshemmet person
Hvordan få en tomt for en funksjonshemmet person

Bruksanvisning

Trinn 1

Spesifikasjonene for å tilby tomter for individuell boligbygging er regulert av den russiske føderasjonskoden. Med sjeldne unntak utføres eierskap til tomter gjennom auksjoner. I dette tilfellet er fremgangsmåten for å tilby et nettsted som følger:

1. Den interesserte parten sender inn en søknad om levering av en tomt til individuell boligbygging til det utøvende organet for statsmakt eller lokale myndigheter, som er ansvarlig for deres tilførsel. Innen to uker fra datoen for innlevering av søknaden, tar det autoriserte organet enten en beslutning om å holde auksjon, eller publiserer en melding om videre aksept av søknader om denne tomten. 3. Andre søknader godtas innen en måned. Det holdes auksjon (det samme som salg av eiendom på offentlig auksjon), eller det inngås salgs- og kjøpsavtale med en enkelt søker. Hvis søkeren er deaktivert, blir auksjonen ikke holdt, og kontrakten for salg og kjøp av tomten inngås med ham umiddelbart. Derfor kreves det at en funksjonshemmet velger et sted (det er ønskelig at det settes opp i matrikkelfortegnelsen, siden innstillingen er en ganske langvarig prosess) og sender inn en søknad, sammen med dokumenter som bekrefter funksjonshemming.

Steg 2

Etter inngåelse av kontrakten for salg av tomta, må eierskapsoverføringen registreres hos Rosreestr-myndighetene. For å gjøre dette, blir kroppene til Rosreestr sendt inn hoveddokumenter til tomten, matrikkeldokumenter (matrikkelpass), en kvittering for betaling av statens registreringsgebyr, søkerens identitetsdokument, dokumenter om funksjonshemming. I noen tilfeller kan det være nødvendig med andre dokumenter, og derfor er det bedre å ringe Rosreestr informasjonsdisk før du registrerer deg. Etter registrering (vanligvis tar denne prosessen ikke mer enn 30 dager) blir nettstedet eiendom.

Anbefalt: